Volvo Trucks

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief!
Naam *
E-mail *
* Obligated fields
Bekijk alle nieuwsbrieven

Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus is een full service Volvo Truck en Busdealer met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. In Oosterhout en Middelharnis wordt bovendien de lichte lijn Iveco bedrijfswagens gevoerd. Bluekens Truck en Bus heeft al haar services en diensten samengevat in BlueCare, een totaalpakket aan diensten voor de transportondernemer dat hem de dagelijkse zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt.

Met BlueCare wordt de toekomst werkelijkheid, omdat het pakket tal van on-line diensten bevat. Zo kan de ondernemer met BlueCare optimale budgetbewaking realiseren. Uiteraard biedt Bluekens u de vertrouwde diensten en services, zoals financieringen, reparatie- en onderhoud, APK, laadklepservice en onder meer schadeherstel. In het kader van de 35-uur nascholing biedt Bluekens, in samenwerking met Volvo Nederland, diverse gecertificeerde trainingen voor chauffeurs.

Bluekens Nieuws

Bluekens Nieuws is het relatiemagazine van Bluekens Truck en Bus. In dit magazine al het nieuws uit de transportwereld, Volvo Trucks, Iveco, Renault Trucks en al onze diensten.